La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Notícies 2014

Data: 18/11/14

INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR.

ELS PRODUCTES COMERCIALITZATS PER VALLÈS AUTÈNTIC, SL, NO SÓN ELS PRODUCTES "CASA VALLÈS" QUE S'HAN COMERCIALITZAT HISTÒRICAMENT AMB AQUESTA MARCA

La Societat Vallès Autentic, S.L. ha Iniciat en dates recents la comercialització d'embotits, els quals són idectificats, erròniament, amb els embotits que des dels Anys 60 s'han estat comercialitzant sota la marca "CASA VALLÈS".

Leo Boeck s’adverteix als consumidors d’embotits que ofereix Casa Vallès Autentic, SL que res tenen a veure amb els embotits que històricament han estat comercialitzant sota aquesta marca.

Per a evitar que els consumidors puguin arribar a adquirir els productes de ‘Vallès Autentic, SL, sota la errònia creença que es tracta dels productes que històricament s’han comercialitzat sota la marca “CASA VALLÈS”, Internacional d’Embotits, SAU i Embotits Eleboeck, SAU, adoptaran les mesures legals oportunes.

Els embotits originals, els que històricament es comercialitzaven Amb La Marca “CASA VALLÈS”, són els que ja fa dècades que fabrica Internacional d’Embotits, SAU en les seves Instal·lacions de Montcada i Reixac i que distribueix Embotits Eleboeck, SAU. Es tracta de productes d’elaboració pròpia, els quals combinen una qualitat insuperable amb un estil propi.

Actualment Leo Boeck elabora més de trenta especialitats diferents, que si bé han estat sensibles als canvis d’hàbits i d’estil dels nostres dies, continuen tenint el segell personal que els ha diferenciat de la resta de productes competidors del mercat.

Us convidem a que seguiu adquirint els productes que Embotits Eleboeck, comercialitza amb aquest sabor tant inimitable.

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?